Rank: Co-Administrator Sex : Zodiac : Mesaje : 102 Data nasterii : 09/12/1996 Data de inscriere : 19/07/2012 Varsta : 27 Localizare : in wonderland :X:X Joburi/Distractii : SA-MP Stare de spirit : neutra :>
| Subiect: Bancuri..:)) Vin Iul 20, 2012 9:39 am |
|
| 1. O blonda vine de la produs si o ia pe scurtatura printr-un cimitir Vine un vampir si ii spune: -Sunt vampir si sug sange! Blonda merge mai departe Vampirul si mai tare: -Sunt vampir si sug sange! -Si eu sug p.... dar nu ma laud la toti fraieri!
2.- Alo, 112? - Care este urgenţa dv.? - Două fete se bat pentru mine. - Şi care este problema? - Aia urâtă e pe cale să învingă…
3.- Sefu’ , scuzati-ma ca am intarziat, dar a trebuit sa-mi duc sotia la maternitate, pentru nastere ! - Ma crezi tampit ?! Si saptamana trecuta ai venit tot cu scuza asta - Dar ce-i nevasta-ta, iepuroaica ? - Nu…Moasa !
4.Bula intr-o zi ii spune mamei sale: -Mama,ieri,dupa ce ai plecat,a venit o blonda buna acasa si tata a dus-o in camera si….. -Si spune-o cand e taicato de fata. Trece ceva vreme si vine tatal sau acasa: -Bula,nu ai ceva sa ii zici la mama? -Mama,ieri,dupa ce ai plecat,a venit o blonda buna acasa si tata a dus-o in camera si a trantit-o jos cum te-o trantit pe tine postasul!
5.Un tip intra intr-un bar tot zgariat pe fata, pe maini, pe picioare si cu hainele sfasiate. Vazandu-l astfel, prietenii il intreaba ce i s-a intamplat. – Tocmai am ingropat-o pe soacra-mea. – Si ce legatura are asta cu zgarieturile ale? – Nu vroia… |
|